Pristupanjem sajtu prihvatate dole navedene uslove:

Vaš pristup i korišćenje sajta www.mojapozega.rs (u daljem tekstu „sajt“) podleže sledećim uslovima korišćenja kao i svim važećim zakonima. Ako se sa njima ne slažete ili ih ne prihvatate u potpunosti, molimo Vas da napustite sajt.

SADRŽAJ SAJTA

Sajt i njegov celokupan sadržaj vlasništvo su Agencije za konsalting u oblasti informacione tehnologije Goran Jordović PR Mensch (u daljem tekstu „MENSCH“) ili saradnika, partnera sa kojima je agencija povezana, pri čemu su sva prava zadržana, osim u slučaju da je naznačeno drugačije. Vaša upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja bez pismene saglasnosti vlasnika sadržaja strogo je zabranjena.

LINKOVI SAJTOVA TREĆIH LICA

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, i MENSCH ne kontroliše, niti je odgovoran za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi:

  • Imaju neprecizan, netačan ili neprikladan sadržaj;
  • Nisu bezbedni, sadrže viruse iili druge štetne materijale;
  • Sadrže klevete, vređaju;
  • Povređuju pravo intelektualne svojine.

POSTAVLJANJE INFORMACIJA (Mesta, događaji, oglasi, u daljem tekstu “informacije”)

Postavljanje informacija na sajt vrši se isključivo popunjavanjem formulara na sajtu i to kroz sledeće korake.

  1. Birate koju vrstu informacije želite da postavite na sajt (Mesto, događaj, oglas)
  2. Birate tarifni paket koji Vam najviše odgovara
  3. Unosite tražene podatke (Sva obavezna polja moraju biti popunjena)
  4. Nakon prijema i provere podataka, na navedenu e-mail adresu će stići predračun.
  5. Nakon što evidentiramo uplatu, Vaša objava će biti postavljena na sajt.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

MENSCH pruža uslugu reklamiranja na sajtu i ne može biti odgovoran za tačnost objavljenih podataka.  Slanjem informacija korisnik garantuje za njihovu tačnost. Korisnik može reklamirati isključivo svoje mesto, događaj, nekretninu.

IZMENA SAJTA

MENSCH zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimično, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja ili ograniči dostupnost sajta određenim licima, geografskom području, uređajima ili pretraživačima. Korišćenjem sajta saglasni ste da ni naše agencija, kao ni zaposleni, saradnici ni partneri s njom u vezi, nisu odgovorni za bilo kakve izmene i Vaš nastavak korišćenja značiće da promene prihvatate.

ZAKON I NADLEŽNOSTI

Uslovi korišćenja i upotreba ovog sajta podleže zakonima Republike Srbije, i u slučaju spora nadležni su sudovi u Požegi uz primenu prava Republike Srbije.